Salaojasaneeraukset

Sinua palvelee

Janne Sepponen

Myyntipäällikkö

050 475 5283

Salaojasaneeraukset

Olemme tehneet salaojitus töitä koko toimintamme ajan. Meillä on salaojatöihin vakiintunut toimintamalli, jonka avulla suoritamme työn laadukkaasti ja kilpailukykyisesti. Suunnittelemme työt aina tapauskohtaisesti ja saamme siten taattua parhaan lopputuloksen juuri sinulle. Teemme salaojasaneeraukset kaikkiin rakennuksiin. Salaojitamme rakennukset omakotitaloista kerrostaloihin ja tarvittaessa suuriin teollisuuskiinteistöihin. Asiakkaitamme ovat erityisesti omakotitaloudet ja asunto-osakeyhtiöt.

Miksi?
Salaojaremontti on yksi rakennuksen tärkeimmistä remonteista. Toimivat salaojat takaavat, että rakennuksen perustukset ja sitä kautta koko rakennus pysyy kosteudelta suojassa. Pahimmillaan toimimattomat salaojat pitävät rakennuksen perustukset kosteina, sen sijaan että ne kuivattaisivat sitä. Salaojien tarkoitus on poistaa maaperän vedet ja kosteus rakennusten ympäriltä. Jos maanalaiset rakenteet ovat kosteudelle alttiina, voi kosteus kapilaarisesti siirtyä pysty- ja vaakasuunnassa. Erityisesti rakennuksen kellariosat ovat tällöin vaarassa, mutta myös maanpäälliset rakennusosat voivat kärsiä kosteudesta.

Miksi Jari Hintikka Oy?
Takaamme laadukkaan lopputuloksen ja annamme työllemme 5 vuoden takuun, joka pitää sisällään mm. sen, että maa ei työn jälkeen painu. Lisäksi olemme joustava kumppani, jonka kanssa projektit tulee varmasti vietyä maaliin. Asiakaspalveluhenkiset ammattilaiset suorittavat työn laadukkaasti. Nämä tekijät yhdistettynä kilpailykykyiseen hintaan tekevät meistä parhaan vaihtoehdon juuri teille.

Mitä salaojasaneerauksesta pitää tietää?

Ota Yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Meille töihin

Lataa opas