Ruoppaus, ranta- ja vesirakentaminen

Ranta- ja vesirakentaminen vaatii omanlaistaan osaamista. Rannan läheisyys tuo omat haasteensa kohteen kuin kohteen rakentamiseen ja vaatii varovaisuutta sekä ympäristö- että turvallisuusnäkökulmasta. Jari Hintikka Oy tekee maanrakennustöitä satama-, silta- ja huvilatyömailla, joilla rantaa pitää muokata.

Maanrakennustyöt rantakohteisiin

Kun rakennetaan rantaan, olipa kyse sillasta, tiestä tai tontin perustamisesta, maanrakennustyöhön tulee uudenlaista haastetta. Konetta ei voida aina ajaa työkohteen toiselle puolelle, mikä asettaa kuskin osaamiselle erilaisen haasteen. Tässä kuljettajiemme pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen ovat kohdallaan.

Ruoppaustyöt

Teemme ranta- ja vesirakentamista ympäri vuoden. Tavallisesti talvi onkin parasta aikaa ruoppaustyölle, kun rannassa voidaan työskennellä jään päältä. Näin kone ei aiheuta jälki itse ranta-alueelle ja työn jäljet pysyvät vesirajan alapuolella. Teemme myös rantojen muokkaustyötä ja muotoilua.

Kaapeli- ja putkiupotukset

Teemme myös konetöitä kohteisiin, joisssa kaapelia tai putkea upotetaan veden pohjaan. Autamme siistimään pohjan ja ankkuroimaan vedettävän linjan tukevasti kohdalleen. Työskentelemme lautalta vesialueiden alitusten yhteydessä lautalta.

Lähetä suunnitelma ja pyydä tarjous

Jos sinulla on suunnitelma valmiina, saat tarjouksen kokonaisuudesta nopeasti. Käymme toki ensin tutustumassa työmaahan kanssasi, jotta voimme tarjota sinulle järkevimmän toteutuksen. Mikäli suunnitelmaa ei ole vielä, autamme senkin kanssa.