Puisto- ja viheraluerakentaminen

Teemme maanrakennustöitä myös puisto- ja viheralueille sekä harrastus- ja liikuntapaikoille. Rakennamme maapohjan käyttötarpeen mukaan, jotta alue saadaan kauniiksi ja käytössä kestäväksi. Tarvittaessa autamme suunnittelemaan, miten kokonaisuus kannattaa toteuttaa.

Puistoalueet maanrakennuksesta vihertöihin

Tarjoamme yhteistyössä kumppanimme kanssa puisto- ja viheraluerakentamista myös kokonaisuutena. Tällöin hoidamme itse alueiden maanrakennustyöt ja osaava kumppanimme tekee istutukset sekä mahdolliset muokkaustyöt.

Maanrakennustyöt harrastus- ja liikuntapaikoille

Teemme pohjatöitä harrastus- ja liikuntapaikoille. Hoidamme kokonaisuudet jalkapallokentistä ja tekojääradoista golfkenttiin ja luontopolkuihin.

Uusi tekniikka vanhaan pihaan tai puistoon

Teemme myös taloyhtiöiden ja puistojen saneerauksia, jolloin vanhaan pihaan kaivetaan esimerkiksi uudet routaeristeet, salaojat tai muuta uutta tekniikkaa.

Lähetä suunnitelma ja pyydä tarjous

Jos sinulla on suunnitelma valmiina, saat tarjouksen kokonaisuudesta nopeasti. Käymme toki ensin tutustumassa työmaahan kanssasi, jotta voimme tarjota sinulle järkevimmän toteutuksen. Mikäli suunnitelmaa ei ole vielä, autamme senkin kanssa.