Perusrakentaminen

Kun haluat, että varsinainen rakennusvaihe päästään aloittamaan työmaalla ajallaan, maanrakennuksen pitää edetä rivakasti ja jäljen olla kunnossa. Meillä on tasan sama tavoite kuin sinulla – varmistaa, että pääset sujuvasti eteenpäin projektin kanssa.

Ammattitaitoinen kuski tekee tunnissa sen, mitä muut kolmessa

Meillä on sinulle vain yksi lupaus: työmaasi on valmis, kun sen pitääkin. Kokeneet kuljettajamme tekevät työt tehokkaasti, tarkasti ja turvallisesti. Osaajamme ovat sellaisia, ettei sormi mene suuhun yllättävässäkään paikassa. Ongelmahan ei ole ongelma, jos sen pystyy kiertämään. Tärkeintä on, että lopputulos on aina suunnitelman mukainen ja aikataulussaan valmis.

Laskemme luonnollisesti urakkatarjouksia siinä missä muutkin. Kuskiemme osaamisesta kertoo kuitenkin paljon, että monet asiakkaamme haluavat ostaa meidät tuntihinnalla. Kun Hintikalta otat kuskin, alkaa tapahtua.

Maanrakentamisen ammattilainen tekee työt sielläkin, missä muut eivät uskalla

Olemme tehneet töitä Jyvässeudulla 25 vuoden ajan. Vastaan on tullut suuria ja pieniä työmaita, joista olemme nostaneet muutamia esiin täällä. Olemme päässeet tekemään töitä tiukoissa aikatauluissa, ahtaissa paikoissa ja väliin ihan rennossakin ympäristössä.

  • Julkisrakennuksia sairaalasta virastoon
  • Liike- ja toimitilakiinteistöjä tehdashallista toimistotaloon
  • Taloyhtiöitä; kerrostaloja ja rivitaloja ympäristöineen
  • Omakotitaloja ja kesämökkejä pihoineen.

Erityisesti kun tarvitset tekijää vähän vaikeampaan paikkaan, otamme mielellämme haasteen vastaan. Osaava kuski vie koneen melko jännäänkin paikkaan ja homma käy, kun tietää, mitä tekee.

Lähetä suunnitelma ja pyydä tarjous

Jos sinulla on suunnitelma valmiina, saat tarjouksen kokonaisuudesta nopeasti. Käymme toki ensin tutustumassa työmaahan kanssasi, jotta voimme tarjota sinulle järkevimmän toteutuksen. Mikäli suunnitelmaa ei ole vielä, autamme senkin kanssa.