Parkkipaikat ja pihaväylät

Kiinteistön maanrakennustöiden yhteydessä hoidamme koko tontin. Rakennamme pysäköintialueet, pihatiet ja kulkuväylät kuntoon. Toisaalta hoidamme myös vanhempien taloyhtiöiden pihat; routasuojaukset, pihakansien saneeraukset tai vaikka parkkihallien kaivamiset pihan alle.

Parkkipaikkojen ja piha-alueiden rakentaminen ja kunnostustyöt

Pohjimmiltaan pihassa on tärkeää, että se pysyy sellaisena, kuin sen on tarkoituskin; tasainen pysyy tasaisena ja mahdolliset rakennetut muodot – muurit, pengerrykset tms. – paikoillaan. Olipa kyseessä raskaan kaluston kuormausalue tai taloyhtiön pysäköintipaikka, asiantuntevat kuskimme rakentavat pihat niin, että ne kestävät suunnitellun käytön.

  • Pihojen ja kiinteistöjen routasuojaukset ja salaojitukset
  • Pysäköintialueiden rakentaminen
  • Piha-alueiden muokkaaminen; rampit, pengerrykset ja muurit
  • Teiden rakentaminen
  • Viherrakennustyöt osana samaa kokonaisuutta.

Rakennamme ja saneeraamme myös ahtaat kaupunkipihat

Ketterän kaluston ja osaavien kuljettajien avulla pääsemme töihin myös pienille pihoille kaupunkien keskustoissa. Hoidamme tarkasti ja turvallisesti kiinteistöjen routasuojaukset sekä salaojitukset myös vaikeammissa paikoissa. Ja olemmepa tehneet kaivutöitä myös sisätiloissa, kun vanhan tehdashallin lattia oli tarpeen siirtää ulos ja vaihtaa uuteen.

Lähetä suunnitelma ja pyydä tarjous

Jos sinulla on suunnitelma valmiina, saat tarjouksen kokonaisuudesta nopeasti. Käymme toki ensin tutustumassa työmaahan kanssasi, jotta voimme tarjota sinulle järkevimmän toteutuksen. Mikäli suunnitelmaa ei ole vielä, autamme senkin kanssa.