Kaapeli- ja putkilinjojen rakentaminen

Sähkö-, viestiliikenne- sekä vesi- ja viemärilinjat kannattaa jo huoltovarmuudenkin vuoksi kaivaa maahan. Jari Hintikka Oy auttaa alueurakoiden kaivuutöissä. Tarjoamme työmaille osaavat kone- ja lapiomiehet. Hoidamme myös kaapeleiden ja putkien upotukset veden pohjaan, mikäli tarve vaatii.

Kaapelikaivannot

Hoidamme kaapelirakentamiseen linjojen kaivutyöt sekä tarvittavien tukiasemien ja muuntamoiden maanrakennustyöt. Tarvittaessa voimme tarjota koko linjan rakentamisen yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, mutta tavallisesti hoidamme vain maanrakennuspuolen.

Vesi- ja viemärirakentaminen

Teemme maanrakennustyöt vesi- ja viemärilinjoille, pumppamoille ja kaivoille. Monipuolinen kalustomme soveltuu työhön niin maastossa kuin kaupungissakin. Toimimme työmailla usein pääurakoitsijan tai varsinaisen putkiston asentajan apuna.

Lähetä suunnitelma ja pyydä tarjous

Jos sinulla on suunnitelma valmiina, saat tarjouksen kokonaisuudesta nopeasti. Käymme toki ensin tutustumassa työmaahan kanssasi, jotta voimme tarjota sinulle järkevimmän toteutuksen. Mikäli suunnitelmaa ei ole vielä, autamme senkin kanssa.